A fogorvos válaszol

21es fog érzékeny

N. Arnold

Kedves Uniklinik!

Évekkel ezelőtt már tömték a 21es fogamat de olyan jól sikerült a tőmés hogy rtg nélkül nem lehet felfedezni. De az utóbbi 2 évben már néha érzékeny a cukros üdítőkre, illetve ritkán érzékeny az elektromos fogkefére is.
Fogorvosom ütögetésére persze nem volt már érzékeny, addigra megjavult. Őszerinte semmi baj vele és nem kell hozzányúlni, pedig megnézte a CT felvételt is.
Én meg szerintem a felvételen látszik már az alászuvasodás, csak a front foghoz esetleg nem mer hozzányúlni mert nem Ő csinálta bele a tömést.
Itt ez az:
http://keptarhely.eu/view.php?file=20210805v00wlmxgf.jpeg

Önök szerint sincs vele teendő? Vagy tényleg van az a kicsi alászuvasodás mikor nem érdemes hozzányúlni? Vagy csak én nézem be a képet?
Ha már a felvételen látszik egy alászuvasodás akkor mindenféleképpen cserés a tömés nem?

Köszönöm válaszukat!!

Válasz

Kedves Kérdező!

Az Ön által küldött kép nem jeleníthető meg, bár hozzá tenném, pusztán egy röntgen vagy fotó alapján nem is áll módunkban diagnózist felállítani. Ehhez minden esetben egy alapos szájvizsgálat is hozzátartozik.

Személyes konzultációs időpontot telefonon tud egyeztetni kollégáinkkal.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk