A fogorvos válaszol

3 éves kislámy

Demeter Péter

Tisztelt Klinika!

3 éves kislányom van, szeretném a fogorvossal és az egész helyzettel megszoktatni a rendszeres ellenőrzésre rászoktatni. Láttam, van un. beszoktatási programjuk. Ezt milyen életkorban érdemes elkezdeni?

Köszönettel:
DP

Válasz

Kedves DP!

3 éves korban játékosan már el lehet kezdeni, illetve ilyen korban már érdemes is ránézni a tejfogacskákra, ha eddig fogorvos még nem látta a gyermeket.

Ilyenkor általában lifteznek a székkel, megnézik a kezelőegységet, érdekes, hogy jön a levegő és a víz puszterből stb. A fogorvosnál tett időnkénti látogatással jó eséllyel kiépíthető az a bizalom, hogy a későbbiekben ne egy teljesen idegen szituációval találkozzon a gyermek akkor, amikor már esetleg panasza, fájdalma van.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk