A fogorvos válaszol

3 hónapi szenvedés mitől?

Múlt év novemberétől azt éreztem,hogy az összes fogam fáj egyszerre. Idén januárban a fájdalom erősödött,aztán már csak a baloldali fölső fogaim fájtak,meg elől.Az orvosom gyökérkezelte bal fölsö rágófogam 2szer,majd próbatömést tett bele.Egy hét elteltével begyulladt,dalacint kaptam,majd ki huzta.Vissza tért az érzés hogy mindegyik fogam fáj! Jobb oldalon felsö utolso 2 fogam között szuvasodást látott,fúrta,betömte,de az egyikel sokat szenvedett nem maradt benne a tömés.Elküldött fül orr gégészetre,ahol kiderült arc üreg gyulladásom van.aveloxot szedtem rá,majd vissza mentem,hogy némi javulást érzek,de ugyanugy fáj az arcom,orrom,2 fülem,homlokom,és a fogaim,illetve hirtelen forró lesz az arcom,majd az egész fejem és be vörösödöm!! Söt estére már szédülök is amikor már az egész fejem lüktet.Fül orr gégész szerint már nincs arcüreg gyulladásom,nyálkahártyám van megduzzadva,orrsprét kaptam.Szájsebész bal fölsö arc üregemben lévö bölcsesség fogamat ki operálja egy hét mulva,de ö szerinte arc üreg gyulladásom van.DE MINDENKI AZT MONDJA EGYIK PROBLÉMÁM SEM OKOZHAT ILYEN FÁJDALMAKAT! Első fogaimnál feszitö érzésem van folyamtosan,és orrom fura,meg a homlokom fáj egyfolytában.Mintha az első fogaim fölött,a fölsö ajkam alatt ki akart volna bujni egy fog…vagy az elsö fogaim gyökerén lenne valami.DE EZT EGYIK RÖNTGENEN SEM LÁTTÁK…ÉS MINTHA A FOGAIM MÖGÖTT EGY KISEBB IS LENNE HÁTUL.Ön szerint mi lehet a gond??? kérem adjon tanácsot! honapok óta szenvedek és senki sem tudja mi a baj,csak tippelgetnek.Köszönöm

Válasz

Fogászati CT- CBCT- felvétel készítése lenne indokolt az Ön esetében, illetve neurológus szakorvos felkeresése a tünetek alapján felmerülő trigeminus neuralgia gyanúja miatt.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk