A fogorvos válaszol

6-os fog gyökérkezelése

.

Tisztelt Doktorúr/Doktornő!Két napja be van gyulladva a jobb felső 6-os fogam. Sajnos már az arcom is felduzzadt, azonban a fogorvosom csak annyit tudna tenni, hogy kihúzza. Ezt egyenlőre még nem szeretném, most kaptam antibiotikumot hátha elmúlik. Olvastam, hogy itt van lehetőség mikroszkopikus gyökérkezelésre. A kérdésem az lenne, hogy ezzel még megmenthető a fog? És mennyi ideig tart egy ilyen kezelés ? Válaszukat előre is nagyon köszönöm! Köszönettel: Betti

Válasz

Szájvizsgálat és röntgen nélkül nem lehet eldönteni, hogy menthető-e a fog. Ha igen, a gyökérkezelést természetesen vállaljuk. Ellenben ha az antibiotikumtól holnapra nincs javulás, mindenképp keresse fel újra kezelőorvosát vagy rendelőnket, a fogat vagy eltávolítani kell vagy a gyökérkezelést megkezdeni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk