A fogorvos válaszol

9 hónapos baba foga sárga

Tisztelt Doktor Nő/Úr!9 hónapos kisbabámnak 4,5 hónapos korában jött ki az alsó két metszőfoga. A fogak megjelenése óta az esti fürdetéskor Nenedent fogkrémmel mossuk. Pár hete arra lettem figyelmes, hogy a fogak belseje sárga, olyan, mintha „fogköves lenne”.Mitől lehet ez az elszíneződés, mi a teendőm?Válaszukat előre is köszönöm.Tisztelettel: Krisztina

Válasz

Valószínűleg elszíneződésről lehet szó. Ezt házi módszerekkel nem lehet eltávolítani. Ha picit nagyobb lesz gyermeke, akkor a kezelőorvosa le tudja polírozni a tejfogakról ezen felrakódásokat.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk