A fogorvos válaszol

A bölcsességfog eltávolítása utáni fájdalmak, észrevételek

Üdvözlöm! Holnap lesz 1 hete, hogy kivették a jobb alsó bölcsességfogamat, aminek kis darabját bent hagyták a csontban. A sebet nem varrták össze a húzás után. Az arcom nincs és nem is volt feldagadva, csak a húzás napján vérzett, de antibiotikumot nem kaptam, és fájdalomcsillapítót sem. A bölcsességfog melletti fogam érzékennyé vált, kissé fáj is ha megmozgatom, vagy erősebben harapok valamire. Belenyilaló fájdalmat szoktam érezni, ami kisugárzik a jobb fülemre, és az alsó állkapcsom jobb oldalára is. Az volna a kérdésem, hogy ezek a nyilalások normálisak-e, és hogy meddig fog ez még fájni,meg a szomszédos fog is, mert csak a donalgin csillapítja a fájdalmat, amit contramal cseppekkel alkalmazok? (sajnos fogytán a készlet, pedig csak reggel és este szedem)

Válasz

A bölcsessségfog eltávolítását követő 4-5 napon belül, ha nem enyhülnek a panaszok, akkor mindenképpen fel kell keresni a kezelőorvost. Érdemes röntgenfelvételt is készíteni az adott területről!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk