A fogorvos válaszol

A fogam okozná?

.

Jó napot.Irtam önnek márciusban hogy a februárban gyökérkezelt bal felső szemfogam felett az arcom nyomásra érzékeny.Nem fáj csak ha az arcom ott megnyomom.Visszamentem az orvoshoz azt mondta nincs gyulladásban ez normális idő kell míg helyrejön ott.Június van…..füldugulással,sűrű orr váladékkal mentem a fül-orr gégészetre ahol fülkürthurutot,akut garatgyulladást,orr-melléküreg(nem jut eszembe)diagnosztizált.Zinnantot,szteroidos orrsprayt írt fel.1napi használat után ma reggel észre vettem hogy az arcom már nem érzékeny nyomásra…..lehetséges lenne ez a gyökérkezelt fogról mert megfázva nem voltam.Menjek másik orvoshoz aki röntgenez is?Mire gondol?

Válasz

Kedves Kérdező!

Levélben, a megfelelő vizsgálatok és képalkotó eljárások hiányában sajnos nem áll módunkban diagnózist felállítani.

Konzultációs időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk