A fogorvos válaszol

a szemfog korona feletti foginy

.

Tisztelt doktorok,Egy-ket hete vettem eszre, hogy az elulso szemfogam feletti foginyen furcsa, barna kis folt jelent meg. Olvastam, hogyha valaki nagyon sikalja, akkor lekophat a foginy es soha tobbe nem no vissza. Es ez a kis barna folt, mintha ureges lenne. Lehet, hogy tenyleg lekopott a foginy az intenzivebb fogmosastol, ugyanis 2 hetre raszoktam a cigire es abban az idoszakban jobban sikaltam. Van kepem is rola, de itt nem tudom feltolteni. Szives valaszukat elore is koszonom.Nemethy B

Válasz

Sajnos látatlanban nem lehet megítélni az elváltozás jellegét, javaslom, keresse fel kezelőorvosát!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk