A fogorvos válaszol

Adrenalin-mentes érzéstelenítés terhesen

Szeretnek fogorvoshoz bejelentkezni ideiglenes korona veglegesre cserelese vegett, de nem tudom megkockaztassam-e mivel 20 hetes varandos vagyok. A helyzetet bonyolitja, hogy van egy supraventricularis tachycardiam is, ami miatt ugy altalaban sem tudnak nalam adrenalin tartalmu erzestelenitest hasznalni fogaszati beavatkozasokkor. Van-e olyan erzestelenito amit onok hasznalnanak ebben a helyzetben, ami a palpitaciomat sem inditja be es a legminimalisabb mertekben szurodik at a placentan?Koszonom valaszukat, Eva

Válasz

Az érzéstelenítők közül a Lidocainnak van Adrenalin mentes kiszerelése, amelyet alkalmazunk. A magzatra nézve semmilyen káros hatása nincs.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk