A fogorvos válaszol

Afta szerűség az ínyen

J. Csilla

Üdvözlöm!
A páromnak egy fehér gennyes „seb szerű” folt van az ínyén felül! Mivel a jelenlegi helyzetben nem ajánlatos felkeresni fogászatot, mivel nem fáj neki, de napról napra nagyobb lesz! Mi a teendő vele?

Válasz

Kedves Kérdező!

Legfontosabb most a lehető legtökéletesebb szájhigiéne. Szájvíz használata, esetleg valamilyen aftára használatos készítmény. (Nagy valószínűséggel az lehet, bár látatlanban nyilván ezt nem tudom biztosra mondani.)

Jelen helyzetben kizárólag akut ellátás érhető el minden fogászaton. Ebbe a következők tartoznak: fájdalom csillapítóra sem múló fájdalom, baleseti sérülés, nem múló vérzés, idegen tárgy, amely eltávolításra szorul, nyelési vagy légzési nehézséget okozó állapotok.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk