A fogorvos válaszol

ajakfék

Tisztelt Doktornő!5 éves kislányomnak a felső két metszőfoga között elég nagy távolság van. Egy fogászati szűrés alkalmával azt a tanácsot kaptuk, hogy keressünk fel egy szájsebészt, aki bemetszi a felső ajakféket (ami teljesen lenőtt) még fogváltás előtt, hogy a maradandó fogak „szebben” álljanak majd. Nos, a fogváltás elkezdődött, az alsó két tejfog már kihullott. Gondolom időszerű a beavatkozás.Kérdésem, hogy milyen kezelésre számíthatunk, mennyire fájdalmas?köszönettel

Válasz

A beavatkozás nagyon gyors és fájdalommentes, akár helyi fagyasztással, érzéstelenítő injekció nélkül is el lehet végezni. A gyerekek általában nagyon jól viselik a kezelést, amelynek során egy megfelelő irányú bemetszéssel megszüntetik a lenövést.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk