A fogorvos válaszol

ajakfék

.

Tisztelt Doktornő! A kérdésem az lenne hogy a két és fél éves kislányom a mai napon elesett és beütötte a száját ennek következtében elszakadt a felső ajakféke! Nem olyan csúnya a fogai és az ínye abszolút nem sérült! De az ajakfék elszakadt! A kérdésem pedig, hogy vigyem orvoshoz és összeöltik vagy esetleg visszaforr magától? Előre is köszönöm a választ!

Válasz

Annyira gyorsan regenerálódik ilyen korban a nyálkahártya, hogy ha nem tapasztal szivárgó vérzést, nem szükséges összeöltetni. Abban az esetben, ha a baleset után 3- 4 nappal nem javul jelentősen a nyálkahártya állapota, akkor érdemes felkeresni gyermekfogszakorvost.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk