A fogorvos válaszol

Alacsony tömés

Kedves Doktorok!Nemrég újra lett tömve a bal felső 4, 5-ös fogam és valószínű, hogy alacsonyra lett reszelve, mert úgy érzem, hogy az első 2 fogamon nagyobb lett a nyomás/terhelés. Olyan érzés, mintha billegne a fogsorom. A kérdésem, hogy az első fogaim nem lesznek-e túl terhelve emiatt? (Esetleg nem koptatja-e ki az első fogaimat?)Várom kedves válaszukat!Üdvözlettel:Brics Tamás

Válasz

Ha a tömött fog emelne, az annak a fognak a túlterhelését okozná, így ha csak az elülső fogak érintkeznek, az is fokozott terhelést jelent. Javaslom, keresse fel kezelőorvosát az occlusio ellenőrzésének és korrigálásának céljából!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk