A fogorvos válaszol

állcsúcs alatti fájdalom

Tisztelt Doktornő!szeretném megkérdezni, hogy mitől lehet az állcsúcs alatt fájdalom?ha afejem hátraszegem és megnyomkodom az állcsúcs alatt (ahol a frontfogak vannak) kívülról akkor egy feszítő érzést érzek . ha a fejem normális állapotáéban van akkor is nyomogatásra érzem a fájdalmat. az lehet hogy itt meghúztam egy izmot? ásításnál vettem észre hogy itt valami fura,nyelésnél is érzem az állcsúcs körül a fájdalmat! ez mi illetve mitől lehet?köszönettelbabszi

Válasz

Az állcsúcs alatti ered a nyelésben is részvevő izom, illetve nyirok- és nyálmirigyek találhatóak itt. Éredemes lenne kezelőorvosát felkeresni pontos diagnózis felállítása érdekében.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk