A fogorvos válaszol

Allergia fogtól

.

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

Egy olyan kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy egy esetlegesen gócos fog okozhat e szénanátha szerű tüneteket és szabálytalan szívverést? Van egy gyökérkezelt fogam, ami néha érzékeny és le is tört belőle nemrég egy kisebb darab. A héten kérek időpontot fogorvoshoz, de addig is rá szerettem volna erre kérdezni.

Előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

A góc kérdéskör alapvetően egy  széles tüneti skálán mozgó kórkép.

Nem tipikus tünetei lennének a felsoroltak, de mivel a góc egy állandó terhelést jelent az immunrendszernek, így összefüggésbe hozható a fentiekkel. Ettől függetlenül javaslom a párhuzamos vizsgálatokat is!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk