A fogorvos válaszol

Állkapocs

T. Drnő/Drúr Évek óta ugrál a bal állkapocsporc. Voltak egyensúlyzavarok, nyakfájás, nyelési diszkomfort. Jártam manuálterápia ami hol sokat segített,hol kevésbé. Rászántam magam a harapásemelő sínre. Elkészítették nekem és 3 hónapja szenvedek. Jobb oldalam fájt régen derék, nyak feszült. Az elmúlt de elkezdte a bal oldal. Szívnél szútás, has, derék, láb…ha kivettem a sínt szűnt. Nem is tudtam folyamat hordani és enni csak néha tudtam vele. Volt,h annyira idegesített,h szorongás volt. Fogorvosom csiszolt rajta mindig, legutóbbi ötlet,h csak éjszaka hordjam. Logopédushoz is jártam 5 alkalmat de volt,h a hasamra testemre rossz érzéssel voltak a gyakorlatok. 3 hete szinte állandó az egyensúlyzavar, a porcnál sokszor feszül húzódik. A rágás fura és a nyelés befeszíti a hátam, hasam ezért már félek előre enni. Mit javasolnának? Ferdék a fogaim, mély és keresztharapás de már az se érdekel ha nem lesz fogszabi marad ilyen csak ezek a tünetek múljanak. Már pánikolok is a testi tünetek, beimbolygások miatt….köszönettel

Válasz

Kedves Kérdező!

Leírásából nem derül ki pontosan, hogy fogorvosa gnatológus-e. Ez egy speciális szakirány. Amennyiben nem, úgy egy kifejezetten gnatológiával foglalkozó szakembertől kellene másodvéleményt kérni.

Rendelőnkben Dr. Sápi Béla Doktor Úr látja el a gnatológiai feladatokat, keresse őt bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk