A fogorvos válaszol

Állkapocs fájdalom

M. emese

Tisztelt Doktor Nő/ Úr,
Már lassan 2 hónapja szenvedek állkapocs fájdalomtól ,eleinte csak ritkábban nyillalt bele az egész alsó fogsoromba.Két hete állandó fájdalom van az egész alsó állkapcsomban,illetve kétoldalt az állkapocs izületnél.Panoráma röntgen készült Április 17 én,vannak kezelésre szoruló fogak ,amelyek rendbetétele elkezdődött.A röntgen alapján az állkapcson a szájsebész sem lát semmi rendelleneset.
A kérdésem,hogy röntgen alapján mi a véleménye erről a fájdalomról?
Köszönettel:Rebeka.

Válasz

Kedves Rebeka!

Én nem láttam az Ön röntgen felvételét, és panaszai alapján nagyon sok minden okozhatja fájdalmát, így sajnos pusztán leírása alapján nem tudok mit mondani Önnek!

Ha valóban az állkapocs ízülettel van gond, egy ebben a témakörben jártas specialistát kell keresnie. Rendelőnkben Dr. Sápi Béla kollégámat tudom ajánlani.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk