A fogorvos válaszol

állkapocs fájdalom

B. Antalné

Tisztelt doktor Úr/Nő/!

Tavaly december óta szenvedek állkapocs fájdalommal, sajnos nem jártam sikerrel egyik orvosnál sem , ahol jártam itt vidéken. Menet közben kiderült, hogy az első fogaimnál van 2 db ciszta amit kiszedek, de a helyzeten nem javított. Továbbra is fáj és úgy érzem zsibog és ég az arcom tőle. Olyan érzés mintha az egész állkapocs összébb lenne csúszva, és nyomás van rajta. Amikor rágok, elfárad az egész fogsor és állkapocs. Valahogy az egész állkapocs szorításban van….. Szeretnék egy alapos vizsgálaton már részt venni, ahol megtudják állapítani mi a baj….

Válasz

Kedves Kérdező!

Az Ön által leírt panaszokkal egy gnatológus kollégát kell felkeresni, ez a szakterület foglalkozik az állkapocs ízület bántalmaival.

Rendelőnkben Dr. Sápi Béla kollégám tud az Ön segítségére lenni! 

Konzultációs időpontért keressen minket bizalommal.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk