A fogorvos válaszol

Állkapocs izületi gyulladás?

Jó estét, olyan kérdésem lenne, 4 hónapja van jobb oldali fülkürt hurutom (dugul a fülem), ami nem javul. Fogászati röntgenen azon az oldalon látott is a fogorvos aszimmetriát, és kérdezte, hogy csikorgatok-e álmomban. Sajnos évek óta. Kérdésem, hogy lehet-e ez Állkapocs izületi gyulladás? Mivel olvastam, hogy füldugulàs is lehet a tünete. Viszont a csikorgatásra azon az oldalon sajnos tényleg évek óta megébredek..
Köszönöm szépen előre is, Eszter

Válasz

Kedves Eszter!

A leírtak alapján Önnek mindenképp szüksége lenne egy gnatológiai konzultációra. A csikorgatás önmagában igazolja ennek szükségességét, azt pedig, hogy a fül-orr-gégészeti panaszok, illetve az állkapocs ízületi probléma összefügg-e, a konzultáció alkalmával tudjuk megválaszolni.

Rendelőnkben Dr. Sápi Béla kollégám foglalkozik a gnatológiai panaszokkal, keresse őt bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk