A fogorvos válaszol

Állkapocs probléma

C. Enikő

Tisztelt Doktorúr/Doktornő!

Azzal a problémával szeretnék Önökhöz fordulni, hogy pár hete szédülök és a nyakam valamint a vállam folyton be van állva . Már volt koponya CT-m, nyaki erek ultrahang , ezek negatívak lettek, viszont a nyaki gerincröntgen lordosist mutatott , illetve mérsékelt fokú meszesedést . Jártam fül orr gégészeten, ahol a fülkristályok elmozdulására gyanakodtak , így tornáztatnom kell. Viszont, ami a lényeg , hogy sokat olvastam arról, hogy problémáim esetleges gyökere egy helytelen állkapocs működés is lehet. Az állkapcsom egyébként folyamatosan kattog és már a fülem is ég és nagyon szeretnék ezektől a tünetektől megszabadulni. Ebben szeretném a segítségüket és tanácsukat kérni . Egyetlen fogam hiányik.

Válasz

Kedves Kérdező!

Rendelőnkben van lehetőség problémája kivizsgálására. Kollégám, Dr, Sápi Béla Doktor Úr foglalkozik a harapás eltéréseivel.

Egy személyes konzultáció, illetve egy panoráma röntgen felvétel szükséges első körben. A felvétel, amennyiben nem rendelkezik friss röntgennel nálunk is elkészíthető.

Keresse kollégámat bizalommal!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk