A fogorvos válaszol

állkapocs tágitás

Tisztelt Doktorúr,Szeretném megkérdezni a véleményét azzal kapcsatosan, hgy egy 27 éves páciensnek javasolna e hyrax csavaros készülékkel történő fogivszabályozást. Nem tudom hgy a készüléknek ez e a pontos megnevezése, de remélem tudni fogja mire gondolok… Sajnos interneten nem sok informáciot találtam, és mivel az általam felkeresett fogorvosoknak megoszlik a véleménye e téren, nem tudom hgyan döntsem el…Mik az előnyei, hátrányai…Köszönönettel: Dóri

Válasz

Abban az esetben, ha nem oldható meg másképpen a tökéletes fogív és harapási forma elérése, úgy szükséges lehet Hyrax tágítócsavar rögzítésére.

Az, hogy az Ön esetében ténylegesen indokolt- e, annak eldöntésére kérem, keresse fel fogszabályozó szakorvosunkat, dr. Ficzere Ildikót rendelési idejében.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk