A fogorvos válaszol

Állkapocsfájdalom

Tisztelt Doktornő/Úr!
2023 februárban kivették a bölcsességfogaimat gyulladás miatt, és most állkapocsfájdalommal küzdök. Nem tudom nagyra nyitni a számat, fáj az evésnél, rágásnál a jobb oldalam, a fültövem és egyre gyakoribb a fejfájásom is. Nehezem alszom, feszült vagyok miatta. Hogyan tudna ez a fájdalom leghamarabb megszűnni vagy enyhülni legalább?
Köszönöm a választ!

Válasz

Kedves Kérdező!

Panaszaival alapján egy gnatológus kolléga felkeresését javaslom. A szakterülettel foglalkozó orvos az állkapocs ízület, illetve az azt körülvevő izmok, a helyes harapás specialistája.

Rendelőnkben Dr. Sápi Béla kollégám tud segíteni Önnek!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk