A fogorvos válaszol

Állkapocshoz kapcsolódó csomó

Tisztelt Doktor nő / Doktor úr!
Bal oldalon az állkapcsom alsó vonalában, a csont alatt, nagyjából középen van egy kemény csomó ami tapintásra nagyon fájdalmas. Szúró érzést érzek még a környékén is, hogyha megnyomom. Úgy vettem észre, hogy balra, lefelé fordítottam a fejemet és megfájdult azon a ponton. Bölcsesség fogaim nincsenek, az utolsó három fogam gyökérkezelt már kb 10 éve, 3 hete influenzás voltam. Milyen szakrendelésre kellene ezzel először mennem? Fogászatra, fül-orr-gégészetre vagy máshová? Mi lehet a probléma?
Válaszát előre is tisztelettel köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Háziorvosával párhuzamosan kérem keresse fel fogorvosát is.

A fogászati vizsgálat mindenképp szükséges lesz.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk