A fogorvos válaszol

Állkapocsízület kopása

Tisztelt Uniklinik!

Állkapocs, fog és rágóizom fájdalommal küzdök már hónapok óta. Jártam gyógyortnára vele, de sajnos nem hozott javulást. Majd egy állkapocsízületi MR vizsgálat kimutatta, hogy el van kopva és le is van tapadva az ízület az egyik oldalon. Szeretném megkéredezni, hogy ebben az esetben egy esetleges személyre szabott sín tud-e segíteni a fájdalmak megszűntetésében, az ízület letapadásban? Vagy esetleg más megoldás létezik-e a gyógyulásra?

Köszönöm segítő válaszüzenetüket?
Üdvözlettel

Válasz

Kedves Kérdező!

Kérdésére válaszolni csak gnatológus kollégánk, Dr. Sápi Béla tud Önnek. Ehhez egy személyes konzultáció szükséges, ahol a Doktor Úr megnézi a leleteit, illetve megvizsgálja az állkapocs ízületet.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk