A fogorvos válaszol

alsó 1-es

Kiss Rita

Doktor Nő/ Úr

Még 22 évvel ezelőtt kihúzták a jobb alsó hatos fogamat, és a 7-8-as jön a helyére lassan, mely időnként fáj (már félig elfoglalta a helyét). A jobb alsó 1-es fogam is szokott fájni, holott nem szuvas, lehetséges-e, hogy a bölcsességfog mozgása okozza az 1es fog fájdalmát (a bal alsó 1-es nem szokott fájni), vagy más probléma okozhatja a fájdalmat? Konkrétan a gyökér aljánál érzem a fájdalmat, és egyébként a szintén nem szuvas ötös is szokott fájni (itt az egész fog fáj inkább és látszik, hogy ez is elmozdult a hatos helyére, tehát ez is „mozgásban van”). Válaszát előre is köszönöm

Válasz

Kedves Kérdező!

Korrekt választ adni Önnek személyes konzultációt követően tudunk.

Számos ok állhat panaszai hátterében, melyek felderítéséhez szájvizsgálat és röntgen felvételek szükségesek.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk