A fogorvos válaszol

Altatás

F. Ferenc

Üdvözlöm. Éber szedációban vagy csak mélyaltatásban végeznek beavatkozásokat? Első konzultációnál kapok részletes kezelési tervet,árajánlatot? Van két hónapon belüli panoráma röntgen felvételem és arckoponya CT-m is ezek felhasználhatóak,vagy újat kell készíteni? Köszönettel

Válasz

Kedves Kérdező!

Az éber szedációval, altatással kapcsolatban kizárólag személyes konzultáció alkalmával tudunk részleteket közölni.

Természetesen az első találkozó alkalmával kap egy részletes kezelési tervet, amely kb. felvázolja a szükséges beavatkozások időbeliségét is.

A jelenleg meglévő panoráma röntgen és CT felvétel az első találkozáshoz tökéletes, időpont foglalásnál azonban jeleznie kell a recepciós kollégáknak, hogy rendelkezik ezekkel.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk