A fogorvos válaszol

Altatás

B. Zsuzsa

Üdvözlöm Önöket!

Felső híd levételére lenne szükségem 3 vagy 4 fog eltávolításával egy időben. Voltam már más fogorvosnál, de mivel van egy ugráló vérnyomásom, ezért azt javasolta, hogy ezt inkább altatásban kellene elvégezni. Gyógyszert nem kaphatok rá, mivel 5-10 perc alatt történnek ezek (föl-le) Valószínűleg egy mellékvese tumor okozza, aminek kivizsgálása éppen folyik. Az érzéstelenítő injekcióktól rosszul vagyok (1-től is, itt pedig többet kellene beadni), egy foghúzásnál majdnem el is ájultam. El lehet-e végezni Önöknél altatásban mindezt? Az egyik fog el van törve a híd alatt, a többi is „jön kifelé” magától az ínyemből. Tehát nem biztos, hogy maga a beavatkozás hosszú lenne, inkább a vérnyomás ingadozás miatt javasolták ezt. Köszönöm válaszukat!

Válasz

Kedves Kérdező!

Amíg nem esik át teljes kivizsgáláson, és nem derül ki, hogy mi okozza a problémát, rendelőnkben nem tudjuk vállalni az altatást.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk