A fogorvos válaszol

árajánlat kérés

M. Veronika

Tisztelt Doktornő/ Doktor úr!

Amennyiben ily módon lehetséges, szeretnék egy körülbelüli árat kérni az alábbi problémával kapcsolatban. A felső, 12-es fogam egyik felső sarkában letört a zománc és ettől el is színeződött a lepattogzott részen a fogam. Lehetséges e egyáltalán ezt bármilyen technikával orvosolni,pótolni a hiányzó részt és ha igen az mennyibe kerülne?

Válaszukat előre is nagyon köszönöm!
Üdvözlettel:
Matkovics Veronika

Válasz

Kedves Veronika!

Árajánlatot kizárólag konzultáció alkalmával áll módunkban adni. Látatlanban, röntgen nélkül pl még azt sem tudjuk, hogy gyökérkezelt-e a fog, ha igen, a gyökértömés jó-e? Miért tört le az a fog? Esetleg rossz a harapása, tömött-e már? 

Szóval rengeteg kérdés felmerül, így a fentiek miatt még egy kb.-i árajánlatot sem áll módunkban leírás alapján kiadni.

Konzultációs időpontért keressen minket bizalommal!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk