A fogorvos válaszol

Arc feszülés

Tisztelt Zuglói Fogászat !!!!!2010 janúárjában kihúzták jobb felső 16-os fogamat, azután az bedagadt, antibiotikummal lement,de arcomat kissé duzzatnak éreztem és vonalszerű feszűlést éreztem, röngten felvétel készült róla, de az nem nutatott semmit, de a panaszaim miatt felvágták és kitakarították a fogmedret, varratszedés is rendben volt utána, de a feszülő érzés nem múlt el,ezútán a bölcseség fogra gyanakodtak igy azt is kiműtötték, 18 ki lett műtve,varratszedés rendben volt,a feszülő érzés nem múlt el és kisé még mindig duzzadt volt,végül találtak egy jobb felső arcüregi cisztát, sinuskóppal eltávolították,a feszülő érzés nem múlt el arcom kissé dagadt,a 17 fogon az iny nagyobb és kemény redős, valamint a bölcsesség fog mintha visszanőtt volna,deberecenben kb. 10 szájsebész látta és senki nem tesz semmit,érzem hogy gyulladt de ők azt mondják hogy nem az,és lüktet meg salyog a 16-os 17-es 18-as körül az állkapcsom, DE SEMMILYEN FÁJDALMAT NEM ÉRZEK,CT-n nem láttnak semmit,lázam nincs, de nem vagyok éber,olyan mintha lázam lenne, de nincs se lázam se fájdalmam,hanem lüktet, tehát a 16-os 18-os kiműtve és a 17-es van meg, és ezen három 16 és 17 és 18 körül érzem a lüktetést,és az arcom feszül és lüktet,és ne mondják hogy látni kell,mert 10 szájsebész látta és nem találnak semmit !!!!!!!!!kérem segítsenek , anyira érzem a feszülést, hogy zavar a beszédbe !!!!és duzzadt is de csak kicsit , és az nem látszik de én érzem !!!nem bírom tovább !!!!!!!!!!!!!!A debreceni szájsebészet professzora is látta,és nem csinál semmit, Tehetetlen !!!!!Valaki segítsen !!!!!!

Válasz

Érdemes lenne  a CBCT- felvételle neurológiai szakrendelést felkeresni.

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk