A fogorvos válaszol

arcdagadás

Tisztelt Uniklinik
Pár hete változó fájdalommal járó inygyulladásnak gondolt problémával kezeltek Ausztriában. Az orvos nem tudta megmondani pontosan mi lehet az ínyem egyszerüen feldagadt hátúl a leghátsó fogamnál a bal oldalon. Annyit tudott tenni hogy lecsiszolta-leégette azt az ínyrészt. Az elmúlt időben ennek a kezelésnek a mellékhatásaitól szenvedtem. Szájzár-fájdalom. Mostanra az ínyem helyrejött és az a fájdalom amit a csiszolás okozott, de az alap fájdalom nem múlt el, állkapocsban érzett fájdalom, zsibbadó érzés az arcban, illetve szájzár. Most egy pár napja a bal oldalon az arcom feldagadt, és zsibbad. A nyál minősége is rossz. Arra gondolok hogy nyálmirigy gyulladásom lehet, a kérdésem ha időpontot szeretnék foglalni önökhöz hogy megnézzék mi lehet a probléma, illetve ez e tényleg a probléma, mit jelöljek be a választható menüben mint probléma forrás. Illetve tudnak olyan személyt is fogadni akinek nincs Magyarországi Tb-je, csak Ausztriai-Ecard-Európai Úniós tb szám. Válaszukat előre is köszönöm.

Válasz

Kedves Kérdező!

Időpontkérésnél vagy a „szájsebészet” vagy az „egyéb” menüpontot válassza és írja le megjegyzésként a panaszokat. Rendelőnk magánrendelő, természetesen tudunk fogadni magyar társadalombiztosítassal nem rendelkező pácienseket. Amennyiben a közelmúltban készültek képalkotó felvételek az állcsontokról, fogakkal (röntgenek, CBCT), úgy azokat mindenképp hozza magával a vizsgálatra.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk