A fogorvos válaszol

Arcduzzanat érzéstelenítés kapcsán

V. Zsófia

Kedves Doktor Úr/Nő,

tegnap tömték a jobb felső 7-es fogamat, ezt megelőzően az érzéstelenítőt az arcom belső felébe adták be, elég kellemetlen volt maga a szúrás is, a kezelést követően legalább 5 óra eltelt, mire kiment a hatása, és utána észleltem, hogy az arcom meg van duzzadva, a szúrás helye is nagyon fáj, próbáltam jegelni, de még ma is meg van a duzzanat. Mi okozhatja ezt? Lehet hogy ideget, vagy mirigyet ért a szuri? Maga a fog teljesen rendben van, semmilyen fájdalmat nem érzek vele kapcsolatban, de a duzzanat nagyon aggaszt 🙁 Kell valamire külön figyelnem, meggátol ez bármilyen tevékenységben, pl sport? Köszönettel, Zsófi

Válasz

Kedves Zsófi!

Látatlanban sajnos nem áll módomban megválaszolni kérdését, kérem keresse fel kezelőorvosát!

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk