A fogorvos válaszol

átlátszó fehér metszőfogak

Tisztelt Fogászati Központ!21 éves vagyok, azt vettem észre, hogy a két metszőfogam és egyik mellette levő szinte átlátszó lett a két szélén kb. 2-3 mm-es sávban.Középen rendes fehér.Mitől lehet ez?Lassan el fog fogyni a fogam emiatt?Mit tehetnék,hogy visszajavuljon rendes fehér fogszínűre?Köszönöm fáradozásukat.Tisztelettel:Zoli.

Válasz

Az áttetszőségnek legvalószínűbb oka a nagy mennyiségben fogyasztott savas italok és ételek. Ilyen esetekre fejleszetették ki a Pronamel fogkrémet a Sensodynétől, amelyet naponta minimum egyszer kell alkalmazni.

A fog struktúrája és színe már nem fog visszaalakulni. Érdemes felülvizsgálni az étrendjét és kezelőorvosának is mutatni a mostani státuszt, és azt félévente ellenőriztetni.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk