A fogorvos válaszol

Baba fogak

C. Ildikó

Tisztelt Doktor Nő/Úr!

Lassan 9 hónapos a kisfiam, viszonylag hamar jöttek a fogai, jelenleg már 8 fog kibújt neki. Napokban vettem észre, hogy a felső 4 foga sárgás. Alsók szép fehérek. Semmivel sem eszik mást mint kortársai, nagyon vigyázunk rájuk, ujjra húzható fogkefével minden nap tisztítom neki, de a védőnő javaslatára még mást nem használunk hozzá.
Kérdésem az lenne, hogy van olyan készítmény amit használhatok a fogaira, hogy ezt vissza fordítsam? Vagy most már ilyen marad neki? Egyáltalán mitől alakult sárgássá neki?

Köszönöm szépen a választ előre is,
Ildikó

Válasz

Kedves Ildikó!

Ahhoz, hogy pontos választ tudjunk adni Önnek, látni kellene a fogakat.

A fogak elszíneződéseit több minden okozhatja, ennek megállapítása, és így az esetlegesen használt készítmény ajánlása is ennek függvénye.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk