A fogorvos válaszol

Bedagadt arc, de nem fáj a fog

Kedves Doktornő!Egy hete voltam fogorvosnál. Egy letört fogamat tömte, egészítette ki a doktor úr. Nem kellett gyökérkezelni. Nem is fájt a fog, sem eddig, sem ezután. Ma reggelre viszont bedagadt az arcom kicsit. Továbbra sem fáj a fogam. Nem szívesen mennék vissza, mert akkor szét kell bombázni a szépen megcsinált fogamat.:-(Mi a véleménye? Köszönöm szépen a segítséget!Andrea

Válasz

A fogról röntgenfelvételt kell készíteni. A fog nagy valószínűséggel elhalt és a baktériumok, amelyek a fogelhalást okozrák továbbterjedtek a környező lágyszövetekbe, ezért dagadt fel az arca. A fogat minél hamarabb gyökérkezelni kellenne a duzzanat és a gyulladás csökkentése érdekében.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk