A fogorvos válaszol

Bölcseséfog zsibbadás

K. Alexa

Tisztelt Dr/Hölgy

Kicsivel több mint kettő hónapja kimüttötték az alsó bölcsességfogamat elég hosszú mütét és nehézkes kivétel volt . Azota 0-24-be zsibbad a bal alsó ajkam és az állam fele . Elől pedig azóta kettő fogam ami pont a zsibbadt állnál helyezkedik el hideg , melegre érzékeny és nyomásra is fáj . Mütét után azzonal elkezdtem szedni a Millgamát mai napig is szedem de nem érzek változást . Ez még ennyi idő után is normális ?
Előre is köszönöm válaszát 🙂
Üdv Alexa

Válasz

Kedves Alexa!

Sajnos az ideg regenerációja egy hosszú, nagyon lassan, akár egy évet is igénybe vehető folyamat.

Ilyen esetekben a Milgamma szedése, illetve egy TENS idegstimuláló készülék használatát szoktuk javasolni, természetesen rendszeres fogászati kontroll mellett. Ez most sajnos csak korlátozottan lehetséges, kizárólag akut páciensek ellátása lehetséges.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk