A fogorvos válaszol

Bölcsesség fog eltávolítása után

S. Szabina

Üdvözlöm!
1 hónapja távolították el műtét során az ínyem alatt fekvő bölcsesség fogamat (Jobb alsó oldalon). Már teljesen bezáródott a seb, viszont még mindig furcsa duzzadó érzést érzek. Nyomásra, rágásra fáj. A napokban fel is duzzadt újra, kaptam átöblítést és gennyes váladék szabadult fel az ínyem alól. Az ínyem a fogtöveimnél nagyon vörösek. Azt javasolta az egyik orvos, hogy szükséges lenne feltárni, amit én nem igazán szeretnék. Mindenképp szükséges felnyitni? Dalacin gyógyszert kaptam rá, amitől most sokkal jobb.

Válaszukat előre is köszönöm!
S. Szabina

Válasz

Kedves Szabina!

A teljes történetet az Ön kezelőorvosa ismeri, így ha Ő azt ajánlja, nyissák fel újra a sebet, és tisztítsák ki, valószínűleg ez a lehető legjobb döntés. Egy hónap után hasonló panaszok mellett általában ez a bevett protokoll.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk