A fogorvos válaszol

Bölcsesség fog-íny felvágás

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!!2 nappal ezelőtt felkerestem a fogorvosomat,mert jobb oldalon alul a bölcsességfogamnál az íny teljesen be volt gyulladva és feldagadva.Azt mondta,hogy fel kell vágnia az ínyemet,mert a bölcsességfogam nem tud előtörni.Fel is vágta,de már 2nap eltelt és még mindig piros,gyulladt és fáj az ínyem.Hogyan kellene kezelnem??Szájvizet használok.Esetleg vissza kellene mennem az orvoshoz?Előre is köszönöm a válaszát.

Válasz

A fogrovosát mindenképpen ajánlott újból felkeresni.

A gyulladás lehúzódásához akár egy hétre is szükség lehet. Addig is alaposan meg kell mosni a gyulladt ínyt is fogkefével!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk