A fogorvos válaszol

Bölcsesség fog

K. Eve

Tisztelt doktor úr/nő!
05. 23-án kivették az alsó és felső jobb bölcsességfogamat.Az alsót fúrni kellett, illetve varrni. Tegnap észre vettem, hogy az alsó fog varratnál, a felvágás aljában van egy kisebb bors méretű fekete pont.Eléggé meglepődtem és nem tudom hova tenni, esetleg a varrat nyílt szét és a lyukat látom?
Válaszát előre is köszönöm!

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban sajnos nem lehet megválaszolni, Ön mit lát a sebnél, varratszedésnél kérem jelezze kezelőorvosának észrevételeit, amennyiben fájdalma van, mert a véralvadék esetleg távozott a sebből, kezelőorvosa tud segíteni a panaszok megszűntetésében. 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk