A fogorvos válaszol

Bölcsességfog

B. Tímea

Üdvözlöm!
A kérdésem a következő: pedagógusnak tanulok és februárban kezdődik egy hosszú gyakorlatom, amin heti 6 órát kell tanítanom. A probléma viszont az, hogy alsó bölcsességfog műtétre éppen februárban és márciusban kell majd mennem. Az lenne a kérdésem, hogy Ön szerint a műtét után tudok majd normálisan beszélni, illetve fájdalomcsillapítóval egy-egy órát letanítani?

Köszönöm válaszát előre is!

Válasz

Kedves Kérdező!

Beszélni biztosan fog tudni, hiszen a bölcsesség fogak nem vesznek részt a hangképzésben, illetve műtét közben nem történik olyan változás a szájüregben, ami a beszédet akadályozná, vagy megváltoztatná.

Nyilván a műtétet követő napokban szükség lehet fájdalomcsillapítóra, illetve lehet fájdalma, de valószínűleg ez nem fogja befolyásolni Önt a munkában.

Köszönöm kérdését!

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk