A fogorvos válaszol

Bölcsességfog

Tisztelt Doktor Nő/ Doktor Úr!

Április 5-én műtötték ki a jobb alsó bölcsességfogamat, ami neki volt dőlve a hetesnek, nem tudott kibújni. Előtte 1 hétig antibiotikumot szedtem, mert be volt gyulladva és volt ott egy ciszta is. A műtét után még egy doboz gyógyszert kaptam, majd 1 hét múlva kiszedték a varratot. A mai napig nem tudok azon az oldalon rágni, óvatosan kell vizet is innom, mert nagyon fáj ha rámegy a víz, borzasztóan érzékeny. Előtte semmi baja nem volt a mellette lévő fogaknak. Ma csináltattam egy panorámaröntgent, és a kiműtött bölcsességfogam melletti két fog alatt az állkapocscsontnál szinte fekete színű a röntgenkép. Van e köze ennek a fájdalomhoz, és mi okozhatja azt, hogy a 11. hét után is ennyire fáj és érzékeny a terület? Várjak még, hogy rendbe jön, vagy érdemes megnézetni? Elég sok idő telt már el.
Válaszát előre is köszönöm
Zsuzsa

Válasz

Kedves Zsuzsa!

Kérem keresse fel a beavatkozást végző orvos kollégát!

Látatlanban, az esetről részleteket nem ismerve sajnos nem tudok több információval szolgálni.

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk