A fogorvos válaszol

Bölcsességfog

Tiszt Dr/Dr. NŐ!
Máj. 23-án volt egy hete, hogy ki szedték a bölcsességfogamat mind a 4et. Antibiotikumot szedek Klacid. Öblögetek evés után. Nem merek enni, félek, hogy kiesik a varrat. Június 4-én kedden megyek vissza varrat szedésre. Félek, hogy addig nem bírja ki és a felső kiesik.
Hívjam fel a fogorvost, ha kiesik? Vagy mitévő legyek? Probléma ha kiesik, idő előtt? Mit tanácsolna?

Válasz

Kedves Kérdező!

 

Már eltelt 1 hét a beavatkozás után, ennyi idő elteltével nem probléma, ha kiesik egy varrat. Amennyiben panaszai nincsenek (megjegyzem fogeltávolítást követően 1 hétig nem szabad öblögetni, zubogtatni a sebeket), nyugodtan várja meg a varratszedés időpontját. Fájdalom ill duzzanat esetén keresse fel kezelőorvosát!

 

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk