A fogorvos válaszol

Bölcsességfog

T. Dalma

Szép napot kívánok!
Azzal kapcsolatban érdeklődnék, hogy mi a teendő abban az esetben, ha alul jon a bölcsességfogam, ami iszonyú fájdalmat okoz. A fülem is fáj már, illetve nyelés közben is kellemetlen érzés fog el. A munkam része, hogy reggeltől délutánig telefonálok. Nem tudom mit tehetnék, hogy csökkentsem a fájdalmat, mert a munkám során nagyon zavaró.

Üdvözlettel,
Dalma

Válasz

Kedves Dalma!

Ilyen esetben általában egy alapos vizsgálatot követően antibiotikummal lehet csillapítani kicsit a gyulladáson, illetve helyileg, a fog körül gyógyszeres gézcsík behelyezésével.

Amint lement a gyulladás, javasolt a fog eltávolítása, ezért kérem keressen fel egy szájsebész szakorvos kollégát!

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk