A fogorvos válaszol

Bölcsességfog által okozott arcduzzanat

Tisztelt Doktor úr!Kérdésem az lenne hogy lehetséges-e, hogy a bölcsességfog növekedés miatt fáj az arcom jobb oldala, illetve kisugárzik a fülembe, a fülem tövénél nyirokcsomó duzzanat van, ezenkívül még a közérzetem sem túl jó!Ahol nő a fogam ott három kisebb fehér hólyagot látok, legalábbis szerintem hólyag!Kérdésem tehát, hogy ez a fog növekedés miatt van-e vagy esetleg valami más probléma is lehet-e! Ha a fog okozza akkor hogyan lehetne a probláémára megoldást találni?

Válasz

Alsó bölcsességfog növekedés okozhat az Ön által leírt panaszokat.

Annak eldöntésére, hogy tényleg a bölcsességfogból indul ki a folyamat, feltétlenül keresse fel kezelőorvosát! A fog állapotától és elhelyezkedésétől függ a terápia, mely a fog eltávolítását is jelentheti. Ennek megítéléséhez feltétlen szükség lesz egy panoráma röntgenre.

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk