A fogorvos válaszol

bölcsességfog eltávolítás után zsibbadás

Kedves Doktor Úr/Nő!2 napja műtötték ki altatásban mind a 4 bölcsességfogamat. Fájdalmam nincs, azonban a nyelvem hegyének, valamint az ajkam és az állam bal oldala enyhén zsibbad. Ezen kívül az alsó, elülső fogaim a bal oldalon szintén zsibbadnak. Mennyi idő után múlik el? A doktor úr, aki műtött azt mondta, hogy látta, hogy az ideg nem sérült, csak megnyomódott. Szerinte ehhez legalább 1-2 hét szükséges. Ön szerint is ilyen sokáig tart a regenerálódás? A mimikában nem zavar, enni tudok-bár nehezen- de azért jobb lenne, ha már elmúlna. Előre is köszönöm válaszát! Szilvia

Válasz

Az Ön kezelőorvosa által megjelölt időintervallum teljesen helytálló.

B-vitamin komplex szedése segíti a regenerációt. (Recept nélkül kapható)

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk