A fogorvos válaszol

Bölcsessègfog eltávolító műtèt

P. Lilla

Jó napot kívánok,

5 napja volt bölcsességfog eltávolító műtétem. Azt szeretném Önöktől kérdezni, hogy ennyi idő eltelte után normális-e, hogy még mindig be van duzzadva az arcom és az ìnyem? A fogorvosom minden tanácsát betartották, szedem az általa felírt gyógyszereket mégsem akar elmúlni a duzzanat. Úgy látom, hogy a varrat lepedèkes/sárga rèteg borítja, pedig napi 3x mosok fogat és a sebet is próbálom óvatosan tisztán tartani. Sajnos afta is megjelent a seb mellett, ez ront a helyzeten. Még mindig nehezen nyelek ès kellemetlen èrzèsem van. Varratszedèsre a műtét után 14 nap múlva adtak időpontot. Nem hosszú ez az intervallum?

Köszönöm a válaszát.

Válasz

Kedves Kérdező!

Az Ön által leírt panaszok egy nagyobb beavatkozás után normálisnak tekinthetők. Nyilván ezt nehéz megítélni egy levél alapján úgy, hogy nem tudjuk megvizsgálni Önt!

A sárgás lepedék nagy valószínűséggel a gyógyuló seb miatt van, a duzzanat pedig ebben a nagy melegben lehet elhúzódó, még jegelés mellett is.

Amennyiben bármilyen kétsége támad, kérem keresse fel kezelőorvosát kontroll céljából!

Üdvözlettel:

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk