A fogorvos válaszol

bölcsességfog fogszabályozása?

Kedves Doktornő/ Úr!Gimnazista koromban jártam fogszabályozásra, szép is lett a fogsorom. De 30 éves korom körül kijöttek a bölcsességfogak, és a rágófelületük kifelé áll. Így nem illeszkedik a felső és alsó fogsor rágófelülete (csak nagyon kis mértékben). Ezt lehet szabályozni? Nehézség, hogy azóta már van két implantátumom is (5-ös fog alul és 6-os felül) gondolom, ezeket nem lehet mozgani…Köszönöm válaszát!Anikó

Válasz

Implantátumokat nem lehet elmozdítani, a bölcsességfogak szabályozása pedig igen ritka esetekben indokolt. Nagy valószínűséggel az Ön esetében is a bölcsességfogak zavaró helyzete kapcsán azok eltávolítása lesz javasolt!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk