A fogorvos válaszol

Bölcsességfog-műtét után

B. Tímea

Üdvözlöm!
Három hete volt egy alsó bölcsességfog-műtétem, minden rendben ment. A műtét helyén természetesen most egy elég nagy lyuk van. A kérdésem az, hogy normális-e, hogy ezt a lyukat valamilyen fehér színű „dolog” tölti ki? Az a problémám, hogy nem tudom, hogy ez ételmaradék lehet-e és ki kellene-e szednem, vagy ez a gyógyulás része és ne piszkáljam. Öblögetéssel nem jön ki. Ön szerint mi a teendő?

Köszönöm válaszát!

Válasz

Kedves Kérdező!

Műtét után bármilyen bizonytalanság felmerül Önben, kérem keresse fel kezelőorvosát! Látatlanban én sajnos nem tudok erre mit mondani. 

A gyógyulás bizonyos szakaszában képződik egy fehéres „lepedék” a seb felszínén, de mint leírta, ha eddig lyuk volt ott, akkor akár ételmaradékkal is tele lehet a seb. Jobb, ha látja szakember.

Üdvözlettel:

Dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk