A fogorvos válaszol

Bölcsességfog műtét után

.

Kedves Doktorok,
A tegnapi napon távolították el műtéti úton a jobb alsó bölcsességfogam. Ma a tükörben megnéztem a helyét és azt láttam, hogy az egyik varrat és a leghátsó fogam között egy fehér dudor nőtt ki. Ez normális? Mi miatt lehet ez?
Előre is köszönöm válaszukat!

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban sajnos nem lehet a leírás alapján meghatározni, milyen elváltozást észlelt, lehet pl az összevarrt, feszülő íny. Javaslom, panasz esetén keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvost, szükség esetén (láz, nagyfokú duzzanat, hidegrázás, nyelési nehézség) szájsebészeti ügyeletet.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Fogászati kezelések

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket! 

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk