A fogorvos válaszol

Bölcsességfog műtét után

.

Kedves Doktorok,
A tegnapi napon távolították el műtéti úton a jobb alsó bölcsességfogam. Ma a tükörben megnéztem a helyét és azt láttam, hogy az egyik varrat és a leghátsó fogam között egy fehér dudor nőtt ki. Ez normális? Mi miatt lehet ez?
Előre is köszönöm válaszukat!

Válasz

Kedves Kérdező!

Látatlanban sajnos nem lehet a leírás alapján meghatározni, milyen elváltozást észlelt, lehet pl az összevarrt, feszülő íny. Javaslom, panasz esetén keresse fel a fogat eltávolító kezelőorvost, szükség esetén (láz, nagyfokú duzzanat, hidegrázás, nyelési nehézség) szájsebészeti ügyeletet.

Üdvözlettel

Uniklinik

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk