A fogorvos válaszol

Bölcsességfogfájás

D. Federico

Bölcsességfogfájás miatt írok. Csak az egyik fáj (alsó, bal oldalon, már 2 napja). Időnként szokott fájni, de nem ilyen sokáig. Cataflammal elmúlik a fájdalom de csak ideiglenesen mivel 8 óra után megint kezd fájni. Dr. Opyakin Viktorral szoktam járni, utóljára fogszabályozást kapcsán, amit be is kéne fejezni. Ilyen esetben tudtok ellátni? vagy inkább várjak még par napot, hogy hát ha elmúlik?

Válasz

Kedves Kérdező!

Most nagyon nagyon fontos lenne a tökéletes szájhigiéne. Akkor is meg kell mosni alaposan a problémás területet, ha az nagy fájdalommal jár. Ez esetben esetleg megállhat a dolog.

Nem múló fájdalom esetén természetesen akut páciensként ellátjuk. A fogszabályozó készülék állítása azonban sajnos most nem lehetséges.

Üdvözlettel:

dr. Kovács Kitti

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk