A fogorvos válaszol

Bölcsességfoghúzás utáni tályog

Tisztelt Doktornő!Pénteken kihúzták a jobb alsó 8-as fogam.másnap már bedagadt az arcom.Kedden a doktor úr felvágta és kinyomta a gennyet belőle,tett bele gyógyszeres csíkot.Ma is kicserélte a gyógyszeres csíkot és kinyomta szintén a váladékot.Kaptam Dalacint és cataflamot.Van egy nagy gumó és egy kis szájzáram.Mennyi ideig tarthat ez az állapot?Mennyi idő mire a gennyes gyulladás helyre jön?Előre is köszönet: Barbi

Válasz

Az antibiotikum hatására a gyulladás gyorsabban fog csökkeni, de így is 10- 14 nap, mire jelentősen jobb lesz a közérzete.

Mielőbbi jobbulást!

Esettanulmányok

Img teljes fix fogsor hosszú évek óta fennálló foghiány esetében

Tekintse meg legérdekesebb, legtanulságosabb ELŐTTE-UTÁNA eseteinket!

A szemléletes képek és rövid leírások bemutatják, hogyan lesz egy (vagy több) fogászati problémából újra szép mosoly.

A klinikáról

Klinikánk 1997-­es megalakulása óta arra törekszik, hogy pácienseink a lehető legmagasabb színvonalú ellátásban részesüljenek. Ennek szellemében folyamatosan fejlesztjük fogászati központunkat. Ma már büszkén állíthatjuk, hogy mind technikai felszereltségben, mind szaktudásban világszínvonalat képviselünk.

Három szintes klinikánkon 6 kezelő ­és 1 műtőhelyiség található. A szinteket tágas lift köti össze, amely mozgásukban korlátozott és babakocsival érkező pácienseink számára is kényelmesen használható!

Galéria megtekintése

Kapcsolódó cikk